top of page

.ubytovanie

Miestom konania konferencie je obec Badín, ktorá má v súčasnosti približne 2023 obyvateľov. Od Banskej Bystrice je vzdialená cca 13 km. Dom Xaver (Banská 28, 976 53 Badín) je duchovné, ubytovacie a konferenčné centrum, ktoré sa nachádza na začiatku obce. Tu bude zabezpečené aj ubytovanie pre tých, ktorí oň prejavia záujem.

Izby:

Účastníci konferencie budú ubytovaní na jednoduchých 1-3-lôžkových izbách. Každá izba alebo bunka (3 izby) má vlastné sociálne zariadenie.

Ako sa tam dostať?

konferencia

AUTOM

Ak prichádzate v SMERE Z BRATISLAVY, zíďte z R1 na benzínku OMV. Za ňou sa napojíte priamo na cestu, ktorá vás privedie do Badína.

Ak prichádzate v SMERE Z BANSKEJ BYSTRICE, do Badína môžete prísť cez Rakytovce, alebo pri Kremničke zídete z R1 na smer Vlkanová.

SPOJMI

Pri ceste spojmi je najideálnejšie pricestovať do Banskej Bystrice a odtiaľ sa do Badína presunúť autobusom. Autobusy v tomto smere premávajú každých cca 30 minút, takže s presunom nebudete mať žiadne ťažkosti.

Vystúpiť vám odporúčame na zastávke "Badín, ZŠ" alebo "Badín, Danko". Ak môžte, vyhnite sa zastávke "Badín rázcestie", ktorá je mimo dediny a pešo trvá cesta do Domu Xaver 20 minút.

GPS súradnice:

48.668884, 19.121588

strava.

Stravovanie bude prebiehať v priestoroch Domu Xaver. V prípade, že máte špeciálne požiadavky alebo diétu, prosíme, aby ste to nezabudli uviesť do Poznámky v registračnom formulári.

Raňajky ................................  4 €/osoba

Obed  ....................................  5 €/osoba

Večera .................................. 5 €/osoba

bottom of page